هفدهمین نشست دانشجویی بخش ایران

هفدهمین نشست دانشجویی بخش ایران IEEE روز پنجشنبه مورخ 2 آذرماه 1396 در دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار گردید.

این نشست طبق برنامه زمان بندی از ساعت 9 صبح شروع شد و با سخنرانی کمیته اجرایی بخش ایران آقای دکتر عمادی دیبر کمیته حوانان متخصص ( Young Professionals ) ، دکتر ازگلی دبیر کمیته توسعه عضویت ، خانم دکتر محمودی دیبر کمیته زنان در مهندسی و دکتر نیکوفرد دبیر کمیته دانشجویی همراه بود.

در این جلسه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی آقای سید امین اتابک ( رئیس شاخه دانشجویی دانشگاه ، دانشجوی دکترا مهندسی برق مخابرات) شرکت نمودند.

ضمناً دو کارگاه آموزشی تحت عنوان روش تحقیق ( جهت گیری های آینده: یک دیدگاه ) توسط آقای دکتر بابک سیف از دانشگاه شاهد و کارگاه آموزشی زبان بدن ( Body Language ) توسط آقای دکتر روح الله رحمانی ارائه گردیدند.

هفدهمین نشست شاخه های دانشجویی بخش ایران IEEE ، شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

سیزدهمین نشست مشاورین و کمیته اجرایی بخش ایران IEEE

سیزدهمین نشست مشاورین و کمیته اجرایی بخش ایران IEEE روز چهارشنبه مورخ 1 آذرماه 1396 در سالن آمفی تئاتر پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار گردید.

این نشست طبق برنامه زمان بندی از ساعت 10 صبح با سخنرانی جناب آقای پروفسور شرافت رئیس بخش ایران IEEE آغاز گردید. مهمان ویژه این نشست جناب آقای پروفسور حسامی رئیس IEEE انگلستان بودند که تفاهم نامه ای جهت همکاری دوجانبه بخش ایران و انگلیستان به امضاء طرفین رسید.

ضمناً برنامه ویژه بازدید از شرکت صنایع ارتباطی پایا و شرکت مبین نت به همت بخش ایران IEEE بعد از ظهر روز چهارشنبه 1 آذرماه برگزار گردید.

سیزدهمین نشست مشاورین و کمیته اجرایی بخش ایران IEEE ، شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

انتصاب دکتر فرهاد مصری نژاد

دکتر فرهاد مصری نژاد _ شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجاسی

انتصاب شایسته جناب آقای دکتر فرهاد مصری نژاد به عنوان "نماینده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در هیات نظارت بر تشکلهای دانشجویی استان اصفهان" را  که نشان از توانمندیهای ایشان و قابلیتهای فراوان واحد شهر مجلسی دارد، را به ایشان و جامعه فرهیخته دانشگاه ازاد اسلامی واحد شر مجلسی تبریک گفته و از خداوند متعال برای ایشان آرزوی توفیق روز افزون داریم.

شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

میز توسعه عضویت و معرفی IEEE در حاشیه کنفرانس برق و کامپیوتر مجلسی

در حاشیه برگزاری  "ششمین همایش ملی مهندسی برق مجلسی" و "دومین همایش ملی مهندسی کامپیوتر، داده های حجیم و الگوریتم های مجلسی" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی ، میر توسعه عضویت و معرفی IEEE نیز توسط شاخه دانشجویی IEEE این دانشگاه نیز دایر گردید.

کلیه شرکت کنندگان در این کنفرانس از غرفه IEEE نیز دیدن نمودند و توسط اعضای دانشجویی IEEE دانشگاه توضیحاتی در مورد فعالیت های شاخه دانشجویی و نیز مزایای عضویت در IEEE به ایشان ارائه گردید.

میز توسعه عضویت و معرفی IEEE ، شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

میز توسعه عضویت و معرفی IEEE توسط شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

در حاشیه "ششمین همایش ملی مهندسی برق مجلسی" و "دومین همایش ملی مهندسی کامپیوتر، داده های حجیم و الگوریتم های مجلسی"

برگزاری ششمین همایش ملی مهندسی برق مجلسی

برگزاری ششیمن همایش ملی مهندسی برق مجلسی و دومین همایش ملی مهندسی کامپیوتر، داده های حجیم و الگوریتم ها

روز پنجشنبه مورخ 9 شهریورماه 1396 دو همایش برق و کامپیوتر به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی و شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه برگزار شد.

تعداد مقالات ارسالی به همایش 214 مقاله بود که از این تعداد 104 مقاله با بررسی هیات علمی و داوری کنفرانس مورد تایید قرار گرفت و در دو قالب ارائه شفاهی و پوستری ارائه شدند.

سخنران ویژه کنفرانس آقای مهندس محمدرضا عسگری راد مدیر کل طراحی و بینه سازی شرکت مخابرات ایران با عنوان " FTTH ساختار و پیاده سازی در ایران " بود.

سخنرانی رئیس دانشگاه دکترمحمد کوشافر، شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

سخنرانی آقای دکتر محمد کوشافر ( رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی )

سخنرانی مراسم افتتاحیه